Iar mă ţine istoria trează

E 11.30 şi ar trebui să trag obloanele peste ziua de duminică, dar benzile galbene, roşii sau albastre de pe ecranele televiziunilor nu mă lasă. Se aşteaptă discursul lui Obama despre uciderea lui Bin Laden, din câte înţeleg. Istorie cu I mare, după cum spune un reporter la CNN. Mi-e milă de ei, reporterii aduşi de acasă duminică noaptea. Se vede că sunt cam adormiţi, dar transmisiile arata rezonabil.

Uite aşa, lista de evenimente despre care ţii minte clar ce făceai în momentul în care s-au petrecut a mai crescut cu unul.

LE Obama n-a produs nicio frază memorabilă. Bush Jr. ştia să anunţe ştirile mai bine. „We’ve got him” e tot ce-a fost nevoie să spună când a fost prins Sadam.

LE2 Mă tot întreb cum s-a întâmplat ca din cele trei DVD-uri care aşteaptă să fie văzute am ales în seara asta tocmai Fair Game, un film după un caz real, despre cum a pornit războiul din Irak.

Reclame

3 responses to “Iar mă ţine istoria trează

  1. l-au prins la fix, caci poporul american chiar avea nevoie de o dovada ca poate sa doarma linistit cand guvernul lucreaza pentru el.

    • Si le inchide gura zgomotosilor care au contestat legitimitatea lui Obama ca presedinte (ne-american, ne-gru, etc). Ma tem, insa, pentru ce va urma.

  2. Pingback: Şase istorii | Observaţii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s