Ştiri

..din Paradisul Plictisitor. N-am dat eu numele, alţii au ajuns la aceeaşi concluzie înaintea mea.

1. Se lansează curând Rotisserie Channel, un canal care va prezenta non stop imaginea unor pui care se învârt la rotisor. Desigur, e o mişcare de marketing a unui lanţ de restaurante în care pe meniu se află, cu foarte mici excepţii, doar pui. Rotisserie Channel nu e nici pe departe o premieră în categoria „canalelor ambientale”, despre care nici măcar nu auzisem până să vin aici. Acum am pe cablu Fireplace Channel (un şemineu în care pocnesc lemne), Dusk Beach Channel (cu soare roşu şi sunet de valuri), Cottage Channel (o cabană pe malul unui lac şi tril de păsărele) şi Aquarium Channel (peşti care se învârt brownian pe ecran, în gâlgâit de pompă).  Nu ştiu care este scopul televiziunilor ăstora, dar acvariul este un foarte bun somnifer.

2. Arestaţii cu ştaif din Canada îşi angajează firme de PR să le gestioneze imaginea cât durează ancheta. S-a întâmplat anul trecut cu un fost procuror general, star politic în devenire, care a omorât cu maşina un beţiv. A fost achitat. Se întâmplă din nou acum cu doi doctori acuzaţi că au drogat o domnişoară într-un bar, au dus-o la hotel şi au abuzat-o. De caz se ocupă aceeaşi firmă de PR. Cunosc câţiva oameni deştepţi în PR în România, nu i-o fi venit nici unuia ideea?

3. S-a întâmplat să ajung azi în Parlamentul provincial. Am constatat că parlamentarii nu sunt modele de dedicare profesională: butoneaza BlackBerry-urile continuu, citesc ziare sau discută între ei în vreme ce vreun coleg citeşte o petiţie. Am făcut cunoştinţă şi cu pajii, nişte copii de şcoală generală care stau câteva ore pe zi în sală şi plimbă hârtiile de la o masă la alta. Au şi un profesor acolo, care se asigură că nu rămân în urmă cu şcoala în cele trei săptămâni de stagiu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s