Istoria lăcomiei..

..se repetă, ca toate istoriile, de altfel. Povesteam, nu de multă vreme, despre  lipsa de logică a pretenţiilor ridicate de câteva doamne ale căror colege câştigaseră mulţi bani la loto. Norocul a lovit acum un alt grup de angajaţi din Toronto care au jucat împreună un bilet loto, tot pentru un premiu de 50 de milioane de dolari. Au venit 24 de domni la sediul loteriei numai zâmbet, doar ca să plece scârbiţi de acolo, când au aflat de colegul care, deşi în vacanţă în momentul în care s-a jucat biletul, cere acum o parte din câştig.

Mi-e imposibil să înţeleg cât tupeu şi câtă nesimţire îi trebuie unui om ca să pretindă aşa ceva. Am văzut mult tupeu şi multă nesimţire prin alte locuri, ştim cu toţii, dar tot nu pot pricepe. O să încerc să aflu dacă există vreo sancţiune pentru pizmoşii ăşta, dacă se dovedeşte că n-au dreptate.

Reclame

4 responses to “Istoria lăcomiei..

  1. vai de mine si de mine, constat ca, desi sunt departe si nu cunosc pe nimeni din cele doua povesti, mie imi sare tandara cand citesc asa ceva!

    • Si mie, cum sa nu? Sunt de-a dreptul revoltata si cred ca oamenii astia, daca n-au dreptate, ar trebui sa fie pedepsiti cumva aspru, sa fie exemplu pentru altii cu aceleasi ganduri.

  2. Ei nah, e doar un joc. De noroc. Ăştia de n-au fost printre câştigători doar continuă mai departe – joacă la cacealma. Dacă le iasă ceva, bine; dacă nu, iarăşi bine. Ce-au avut şi ce-au pierdut?

    ps/ Şi-apoi şi ceilalţi, câştigătorii, nu credeţi voi că acolo, la umbra palmierilor, ridică o tequilla întru amintirea colegilor rămaşi în cubicles? Aşa, c-un zâmbet de satisfacţie la colţul buzei… :-))

    • Cine castiga, sa se bucure de bani. Cine nu, sa mai traga o data si inca o data, nu sa ceara ce nu i se cuvine, la cacealma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s