Multicolor

A venit, a venit toamna, după cum frumos cânta Alifantis, şi-au luat foc padurile de lângă Toronto. Nu la propriu. În oraş, focul ajunge cam săptămâna viitoare, spun oamenii care se pricep.

Cheltenham Badlands e un spectacol geologic, rezultatul câtorva sute de ani de eroziune, dupa despădurirea zonei. Belfountain este un parc natural – unul dintre cele câteva zeci aflate la cel mult o oră de condus – cu trasee prin pădure, cascade, zone de picnic şi de miuţă. Drumul până la ele şi înapoi e o minunăţie în orice anotimp, dar toamna te lasă mut.


Reclame

4 responses to “Multicolor

  1. In High Park e foarte frumos toamna. Am trecut azi, dar e inca mult verde. Cred ca weekendul viitor va fi numai bun de plimbat si admirat culorile. Si spre Niagara sunt cateva drumuri colorate.

    • Culorile au aparut in oras, dar verdele e inca majoritar. Stiu drumul de la Niagara, cel care merge chiar pe malul raului, absolut superb.

  2. uite culorile astea imi lipsesc de trei ani. plus mirosul aferent!

    • Imi era teama ca o sa ratez perioada cea mai frumoasa, dar am avut noroc de o vara nu prea fierbinte si un inceput de toamna fara ploi si vant, frunzele au stat in copaci. Uneori cad inainte sa-si schimbe culoarea, sau vine un vaj in plin sezon colorat si nu mai ramane nimic din ele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s