Întâmplări din ţara unde nu se întâmplă nimic (6)

Vorba Monicăi, ţara nu se întâmplă nimic în afară de chestii rafinate. Nu crime, nu droguri, direct arestarea unor suspecţi de terorism. Ca de obicei, pâra a funcţionat şi nişte oameni vigilenţi i-au turnat pe complotişti. Acum, guvernul face iaraşi apel la comunităţile de imigranţi să-i toarne pe ai lor, dacă văd că nu se poartă cum trebuie.

Există şi un element simpatic în povestea asta. Unul dintre cei arestaţi a participat acum doi ani la selecţiile pentru Canadian Idol. Plin de talent, ia uitaţi:

Later Edit: Suspectul cu pretenţii artistice făcuse, se pare, tot efortul să pară un cetăţean onest. Este absolvent de medicină la una dintre cele mai bune universităţi canadiene, a fost într-o misiune umanitară în Pakistan după un cutremur, iar acum era patolog legist la un spital mare într-un oraş din estul provinciei. La facultate şi la lucru, nu purta niciodată haine tradiţionale pakistaneze, ci jeans şi cămăşi. La audiţia pentru Canadian Idol, spune că a venit în Canada în 2005 şi vorbeşte cu accent. Adevărul e că este născut în Montreal şi are o engleză impecabilă. Când începe să cânte, accentul îi dispare, de altfel. Cei care îl cunosc sunt şocaţi, pentru că „părea normal” şi nu vorbea niciodată despre religie.

Reclame

One response to “Întâmplări din ţara unde nu se întâmplă nimic (6)

  1. Astept sa aud probele in cazul celor 4 arestati. Am devenit mult mai susceptibil la arestarile astea dupa faza cu Toronto 18, in care s-a dovedit ca unii nu facusera nimic. Aveau in casa desene de circuite electrice si i-au luat pe sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s